Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü bebek gömmek

Rüyada ölü bebek gömmek

Rüyada ölü bebek gömmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü bebek gömmek gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakmanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada ölü bebek gömmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada ölü bebeği gömmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına yorulur.

Rüyada ölüyü mezara gömmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada bir ölüyü gömmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü gömmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada ölü birini gömmek kırgınlıkların biteceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü kuşu gömmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına yorulur.

Rüyada ölüyü tekrar gömmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments