Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini gömmek

Rüyada ölü birini gömmek

Rüyada ölü birini gömmek onların önüne geçeceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, neredeyse kahrolacağına, hayra ve esenliğe, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini gömmek gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler esnasında ilginç teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada ölü gömmek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, eğleneceğine, el açmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü suya gömmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ölü kuşu gömmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, derin bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü bebek gömmek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada ölü birini gömmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi ölüsünü gömmek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada ölü kedi gömmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, önünü açacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölü bebeği gömmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments