Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü tekrar gömmek

Rüyada ölüyü tekrar gömmek

Rüyada ölüyü tekrar gömmek dertlerin son bulacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, ona kol kanat gereceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü tekrar gömmek gördüyseniz:

  • Hareketlerinizde kararlı bir şekilde hedefe doğru ilerleyebilirsiniz.

Rüyada ölüyü tekrar gömmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birini tekrar gömmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına alamet eder.

Rüyada ölen kişiyi tekrar gömmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen birini tekrar gömmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini tekrar gömmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü bahçeye gömmek hidayete ereceğine, malların çoğalacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada ölü insan gömmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü suya gömmek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments