Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ölüyü gömmek

Rüyada bir ölüyü gömmek

Rüyada bir ölüyü gömmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, düşmanına galip geleceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, kendisine kızacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada bir ölüyü gömmek gördüyseniz:

  • Diğer seçeneklerin veya adayların ortaya çıktığına şahit olabilirsiniz.

Rüyada kendi ölüsünü gömmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına yorulur.

Rüyada ölüyü eve gömmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü tekrar gömmek âlim kişiler arasına gireceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüler gömmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü mezara gömmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, başarıya giden yollarını açacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü diri gömmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü kedi gömmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, başarı için fırsatların artacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine delalettir.

Rüyada ölü birini tekrar gömmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, her isteklerinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments