Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü gömmek

Rüyada ölü gömmek

Rüyada ölü gömmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü gömmek gördüyseniz:

  • Sözünü aklınızdan çıkarmayın.

Rüyada ölüyü mezara gömmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, fırsatların heba edileceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü gömmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birini gömmek yaklaşan güzel günlere, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü suya gömmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü bebek gömmek işlerin düzeleceğine, kişisel kavgaların son bulacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birini tekrar gömmek yanlışlara düşeceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada ölüyü toprağa gömmek işe ve aşa kavuşacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına delalettir.

Rüyada bir ölüyü gömmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments