Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kuşu gömmek

Rüyada ölü kuşu gömmek

Rüyada ölü kuşu gömmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, idealist davranacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü kuşu gömmek gördüyseniz:

  • Ne yönde ilerleyeceğinizi bulmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada ölü kuşu gömmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, içinin kıpır kıpır olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü kedi gömmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, işlerinin karışacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü diri gömmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüleri gömmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, kasasının ağırlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü bebek gömmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü eve gömmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü bahçeye gömmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüler gömmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, o kapıyı kapatacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments