Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün başında ağlamak

Rüyada ölünün başında ağlamak

Rüyada ölünün başında ağlamak günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölünün başında ağlamak gördüyseniz:

  • Olaylar karlı girişimlere dönebilir.

Rüyada ölü başında ağlamak parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada ölünün başında ağlamak maddi olarak zorluk çekileceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iyi günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada tek başına ağlamak hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hakkını yedirtmeyeceğine delalettir.

Rüyada bir mezar başında ağlamak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına delalet eder.

Rüyada hasta başında ağlamak hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine delalettir.

Rüyada tabutun başında ağlamak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada kendi mezarının başında ağlamak maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada mezarın başında ağlamak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, ona göre davranacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments