Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babayı hasta görmek

Rüyada anne babayı hasta görmek

Rüyada anne babayı hasta görmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada anne babayı hasta gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına yatkın olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada anne babasını hasta görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalet eder.

Rüyada baba anneyi hasta görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne baba hasta görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne babayı hasta görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Rüyada anne ve babayı hasta görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş babasını hasta görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine rivayet eder.

Rüyada hasta babanın iyileştiğini görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada babanın hasta olduğunu görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments