Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta baba görmek

Rüyada hasta baba görmek

Rüyada hasta baba görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta baba gördüyseniz:

  • İlerleme sağlamak istediğiniz konularda başarılı olmak için çok çalışıyorsunuz.

Rüyada ölmüş babasının hasta olduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına işarettir.

Rüyada vefat etmiş babayı hasta görmek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, mevlit okutacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada babanı hasta görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen babasını hasta görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, mallarının eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen babasının hasta olduğunu görmek iyileşme göstereceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına tabir olunur.

Rüyada hasta babasını iyileşmiş görmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada anne baba hasta görmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine işaret eder.

Rüyada babasını hasta görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments