Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta babasını görmek

Rüyada hasta babasını görmek

Rüyada hasta babasını görmek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta babasını gördüyseniz:

  • Artan yolculuklar, yapılan seyahat planları veya arkadaşlara yapılacak ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada hasta babayı görmek rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına tabir olunur.

Rüyada hasta babasının iyileştiğini görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanızı hasta görmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına işaret eder.

Rüyada vefat eden babayı hasta görmek söz sahibi olacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasta babasını iyileşmiş görmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına yorulur.

Rüyada babanın çok hasta olduğunu görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne babayı hasta görmek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasını hasta olarak görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments