Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının hastalandığını görmek

Rüyada babasının hastalandığını görmek

Rüyada babasının hastalandığını görmek doğru kararların alınacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasının hastalandığını gördüyseniz:

  • Uzaklaşılması veya bırakılması gereken ne varsa kayıp yaşanmadan veya zarar görülmeden harekete geçmeniz gerekebilir.

Rüyada anne baba hasta görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne babayı hasta görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada babayı hasta olarak görmek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babanın hasta olduğunu görmek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babasını hasta görmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta babanın öldüğünü görmek eşlerinin kapanacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Rüyada anne babasını hasta görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babanızın hasta olduğunu görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments