Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanızın hasta olduğunu görmek

Rüyada babanızın hasta olduğunu görmek

Rüyada babanızın hasta olduğunu görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, üzüntü duyacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada babanızın hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Gelişmeler bazı konulardaki duruşunuzu, pozisyonunuzu veya fikirlerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

Rüyada hasta babasını iyileşmiş görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına inanılır.

Rüyada babanın hasta görmek bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, kara kara düşüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada babayı hasta görmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada vefat etmiş babayı hasta görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına işarettir.

Rüyada ölen babayı hasta görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına yorulur.

Rüyada ölmüş babasını hasta görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, sorunların günden güne azalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada babasını hasta olarak görmek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada hasta babayı iyileşmiş görmek büyük üzüntüler olacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, yeni başlangıçların yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments