Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı hasta olarak görmek

Rüyada babayı hasta olarak görmek

Rüyada babayı hasta olarak görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, başka alanlara yöneleceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Rüyada babayı hasta olarak gördüyseniz:

  • Yardımcı olmaktan çekinmeyin.

Rüyada ölmüş babayı hasta görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Rüyada baba anneyi hasta görmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada hasta babayı iyileşmiş görmek mevki makam sahibi olunacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın hasta olduğunu görmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine inanılır.

Rüyada vefat etmiş babayı hasta görmek rızkının ve kazancının bol olacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine işaret eder.

Rüyada babanın hasta görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölü babayı hasta görmek gamsız bir hayat süreceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasını hasta olarak görmek kişinin güzel işler yapacağına, hayatının karışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments