Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oltaya yakalanmak

Rüyada oltaya yakalanmak

Rüyada oltaya yakalanmak ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, olmayacak hayallere kapılacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına alamet eder.

Rüyada oltaya yakalanmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı ne zaman gerçekleştirebileceğinize konsantre olmak yerine, farklı tecrübeler edinebileceğiniz yerlere gitmeniz veya aktivitelerle uğraşmanız vizyonunuzu genişletebilir.

Rüyada oltaya yakalanmak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, hasretin ve özlemin biteceğine rivayet eder.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada olta kurşunu görmek maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada olta yapmak işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oltayla balık yakalamak işinde yükseleceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada oltayla balık tuttuğunu görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, rahat bir hayata sahip olmaya, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada oltaya yem takmak kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada oltayla timsah yakalamak büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, terslik yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments