Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olta yapmak

Rüyada olta yapmak

Rüyada olta yapmak yarardan çok zarar getireceğine, zor bir döneme gireceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada olta yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda aşırı tepkiler verme ya da kontrollerini kaybetme noktasında olabilirler.

Rüyada olta yapmak vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, sıkıntılarının artacağına yorulur.

Rüyada oltayla balık avlamak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına rivayet eder.

Rüyada büyük olta görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine alamet eder.

Rüyada balık oltası almak kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oltayla balık tutmak arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işarettir.

Rüyada olta balık tutmak yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına alamet eder.

Rüyada denizde olta atmak işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada oltada balık görmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, geçim derdinin biteceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments