Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oltayla timsah yakalamak

Rüyada oltayla timsah yakalamak

Rüyada oltayla timsah yakalamak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, hoşluk içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada oltayla timsah yakalamak gördüyseniz:

  • Bazı köklü mücadele biçimlerinizi yenilemeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada oltayla timsah yakalamak canlanacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada oltayla büyük balık yakalamak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük ses getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada oltayla balık yakalamak bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oltayla köpek yakalamak sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, rüya sahibinin içine kapanacağına inanılır.

Rüyada oltayla yılan yakalamak yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada oltayla balık yakaladığını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine yorulur.

Rüyada oltaya yem takmak ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada oltayla balık tutmak kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments