Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya olta atmak

Rüyada suya olta atmak

Rüyada suya olta atmak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, mutsuz olacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada suya olta atmak gördüyseniz:

  • Uluslararası konularda da yanlış kararlar, ani çıkışlar, yanlış değerlendirmeler ya da adımlar söz konusu olabilir.

Rüyada suya olta atmak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada denizde olta atmak ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına yorulur.

Rüyada olta atmak gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada denize olta atmak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, ele geçecek haram mal ve paraya delalettir.

Rüyada göle olta atmak aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada balık oltası almak bedeninin şifaya kavuşacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada oltayla balık yakalamak beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada olta kurşunu görmek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, kötü günlerinden kurtulacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments