Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın boğulduğunu görmek

Rüyada atın boğulduğunu görmek

Rüyada atın boğulduğunu görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine alamet etmektedir.

Rüyada atın boğulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vaz geçmek ya da bir şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada denize atlayıp boğulmak özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada atın boğulduğunu görmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada at boku görmek malların artacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine yorulur.

Rüyada at boku temizlemek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada at bokuna basmak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına yorulur.

Rüyada at boku yemek dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda boğulan görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına inanılır.

Rüyada gölde boğulanı kurtarmak gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments