Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at boku görmek

Rüyada at boku görmek

Rüyada at boku görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, büyük miktarda para kazanacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada at boku gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren alışverişler yapabilir ya da dekorasyon değiştirebilir, çevre değişikliğine gidebilir veya geleceğinizi ilgilendiren planlar yapabilirsiniz.

Rüyada atın boğulduğunu görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada at bokuna basmak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına inanılır.

Rüyada denize atlayıp boğulmak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına alamet eder.

Rüyada at boku görmek hayattan daha zevk alacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada at boku yemek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada at boku temizlemek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, hayırla yad etmeye delalettir.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birini boğulmaktan kurtarmak yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments