Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at boku temizlemek

Rüyada at boku temizlemek

Rüyada at boku temizlemek başarılı bir kişi olacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada at boku temizlemek gördüyseniz:

  • Elinize beklediğiniz bir para geçebilir veya bir borcunuzu ödeyebilirsiniz.

Rüyada at boku temizlemek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine tabir olunur.

Rüyada bebek boku temizlemek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk boku temizlemek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalette insan boku temizlemek pek çok fırsatı kaçıracağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalettir.

Rüyada köpek boku temizlemek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Rüyada fare boku temizlemek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvalet boku temizlemek uğranılan zararların telafi edileceğine, büyük paralar kazanacağına, mülkiyetinin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek boku temizlediğini görmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments