Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizi atla geçmek

Rüyada denizi atla geçmek

Rüyada denizi atla geçmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına işarettir.

Rüyada denizi atla geçmek gördüyseniz:

  • Belli bir amacınızı gerçekleştirmek için vitesi yükseltebilirsiniz.

Rüyada denizi atla geçmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada atla köprüden geçmek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, işlerin de yolunda gideceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına inanılır.

Rüyada atın altından geçmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada atla sudan geçmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine yorulur.

Rüyada atla dereden geçmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine alamet eder.

Rüyada denizi karşıya geçmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada uçakla denizin üstünden geçmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına delalet eder.

Rüyada deniz üstündeki köprüden geçmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments