Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını öpmek

Rüyada kocasını öpmek

Rüyada kocasını öpmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, dertlerin biteceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kocasını öpmek gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirdiğiniz veya size yardım borçlu kişilerin teklifleri ya da sunabilecek hizmetleri söz konusu olabilir.

Rüyada kocanın ayağını öpmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına işaret eder.

Rüyada kocanı öpmek sorunların ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, sağlığının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kocası öpmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına işarettir.

Rüyada kocanın elini öpmek kavgalı durumların nihayete ereceğine, huzurlu hissedileceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını dudaktan öpmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına yorulur.

Rüyada eski kocasını öpmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının elini öpmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine alamet eder.

Rüyada ölen kocasını öpmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments