Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kişiyi kefenli görmek

Rüyada ölmüş kişiyi kefenli görmek

Rüyada ölmüş kişiyi kefenli görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş kişiyi kefenli gördüyseniz:

  • İnsanların sabrı taşmak üzere olabilir.

Rüyada ölen kişiyi kefenle görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Rüyada ölmüş kişiyi kefenli görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, yanlış adımlar atacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil kefen görmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, rahatsızlık vereceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kefene bebek görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına yorulur.

Rüyada birini kefen içinde görmek mutlu bir beraberlik yaşayacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına işaret eder.

Rüyada kefenlenmiş kadın görmek çok mutlu günler geçireceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına yorulur.

Rüyada ölüden kefen almak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada evde kefenli cenaze görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, ayaklandıracağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments