Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişiyi kefenle görmek

Rüyada ölen kişiyi kefenle görmek

Rüyada ölen kişiyi kefenle görmek geçim derdi çekmeyeceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, hastalıklarının azalacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, düzenin bozulacağına, çok büyük özgüven kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen kişiyi kefenle gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ya da geleceğinizi etkileyebilecek konumdaki veya çevrenizdeki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Rüyada ölen kişiyi kefenle görmek ne yapacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada ölmüş kişiyi kefenli görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü kefene sarmak kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde kefen görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada babasını kefenli görmek ün sahibi birisi olunacağına, sıkıntıya düşüreceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeği kefende görmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini beyaz kefenle görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini kefen içinde görmek rahatının bozulacağına, sorunlarını aşacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments