Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kişiyi hasta görmek

Rüyada ölmüş kişiyi hasta görmek

Rüyada ölmüş kişiyi hasta görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş kişiyi hasta gördüyseniz:

  • Zor bir seçim yapmaya zorlanabilirsiniz.

Rüyada hasta kişinin iyileştiğini görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş kişiyi hasta görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi hasta görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, sorunlarının da çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığı bir kişiyi hasta görmek zorluklarının biteceğine, yol göstereceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına tabir olunur.

Rüyada ölü kişinin hasta olduğunu görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına yorulur.

Rüyada ölen kişiyi hasta görmek düşlediği evliliğin gecikeceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, uzak bir yola gidileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta kişiyi iyi görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, beklenilen takdiri alacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments