Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta kişiyi iyi görmek

Rüyada hasta kişiyi iyi görmek

Rüyada hasta kişiyi iyi görmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına delalettir.

Rüyada hasta kişiyi iyi gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle beraber güzel hayaller kurup, çevre gezintilerine çıkabilirsiniz.

Rüyada hasta olan kişiyi iyi görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta kişiyi iyi görmek işlerinde başarı elde edeceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta bir kişinin iyileştiğini görmek çektiği yokluğun unutulacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasta kişiyi iyileşmiş görmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına delalettir.

Rüyada hasta kişinin iyileştiğini görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada hasta bir insanı iyileşmiş görmek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada hasta iyileştirmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine inanılır.

Rüyada hasta birinin iyileşmesini görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments