Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişiyi hasta görmek

Rüyada ölen kişiyi hasta görmek

Rüyada ölen kişiyi hasta görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada ölen kişiyi hasta gördüyseniz:

  • İşinizde yüksek bir konuma geçebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyi hasta görmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin hastalandığını görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü kişiyi hasta görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta kişinin iyileştiğini görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine yorulur.

Rüyada hasta kişiyi görmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada hasta olan kişiyi sağlıklı görmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölen kişiyi hasta görmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kişiyi hasta görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, hak yiyeceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments