Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kedi ısırdığını görmek

Rüyada kara kedi ısırdığını görmek

Rüyada kara kedi ısırdığını görmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna işaret eder.

Rüyada kara kedi ısırdığını gördüyseniz:

  • Orijinal fikirlerinizin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kara kedi ısırdığını görmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara yılanın ısırdığını görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına yorulur.

Rüyada kara yılan ısırdığını görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine delalet eder.

Rüyada kara böceğin ısırdığını görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada kara köpeğin ısırdığını görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, o masumların bedduasını alacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine işaret eder.

Rüyada kedinin ayağını ısırdığını görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına alamet eder.

Rüyada kedi yavrusunun ısırdığını görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediyi ısırmak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments