Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kedi yavrusu görmek

Rüyada kara kedi yavrusu görmek

Rüyada kara kedi yavrusu görmek hayatının bu sayede güzelleşeceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kara kedi yavrusu gördüyseniz:

  • Özgüvenli olmanız karşılaştığınız zorlukları yenmenizde etkili olabilir.

Rüyada kara yavru kedi görmek büyük zararlara uğrayacağına, yüzlerin asılacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada yavru kara kedi görmek adından söz ettirecek adımlar atacağına, sayılacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara kedi yavruları görmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine işarettir.

Rüyada kara kedi yavrusu görmek rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine işarettir.

Rüyada kara kedi yakmak ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada iki kara kedi görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada kara kedi kovalamak bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine yorulur.

Rüyada kara kedi atmak yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments