Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman kara kedi görmek

Rüyada kocaman kara kedi görmek

Rüyada kocaman kara kedi görmek ticaret ehli kişi olacağına, hatalarını düzelteceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, ekmeğine leke süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman kara kedi gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri ya da haberleri saklamakla veya başkalarının işlerine karışmakla suçlanabilirsiniz.

Rüyada kocaman kara kedi görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman kara yılan görmek yaşlılığında da rahat edeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman kara böcek görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına yorulur.

Rüyada kocaman kedi görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada kocaman siyah kedi görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine yorulur.

Rüyada kara kedi tarafından tırmalanmak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada kara kedinin öldüğünü görmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, bol nimete kavuşulacağına yorulur.

Rüyada kara kedi sevdiğini görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments