Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olmuş incir toplamak

Rüyada olmuş incir toplamak

Rüyada olmuş incir toplamak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına inanılır.

Rüyada olmuş incir toplamak gördüyseniz:

  • Kişisel bilgilerinizi gereğinden fazla paylaşmanız veda başkalarına yardımcı olma konusundaki ısrarınız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada incir toplamak ve yemek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına tabir olunur.

Rüyada incir ağacından incir topladığını görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada incir ağacından incir toplamak ve yemek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru incir toplamak sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına işarettir.

Rüyada incir ve erik toplamak karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına delalettir.

Rüyada ağaçtan incir toplamak kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, hastalıkların uzak duracağına yorulur.

Rüyada mor incir toplamak bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına yorulur.

Rüyada incir ve elma toplamak tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments