Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ve elma toplamak

Rüyada incir ve elma toplamak

Rüyada incir ve elma toplamak yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada incir ve elma toplamak gördüyseniz:

  • Çok önemli konuları veya dikkatinizi çekmeye çalışan kişi ya da olayları görmezden geliyor veya görmüyormuşcasına davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada incir ve elma toplamak zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Rüyada elma ve incir görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına rivayet eder.

Rüyada incir ve elma görmek Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, maddi olarak çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaş incir toplamak sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor incir toplamak kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada incir toplamak ve yemek hasretin ve özlemin biteceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına delalet eder.

Rüyada olgun incir toplamak var olan hastalıklarının şifa bulacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına işarettir.

Rüyada incir üzüm toplamak herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments