Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir toplamak ve yemek

Rüyada incir toplamak ve yemek

Rüyada incir toplamak ve yemek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada incir toplamak ve yemek gördüyseniz:

  • Ya da daha fazla duygusallaşabiliriz, uyuma isteği duyabiliriz veya rüyalarımızda artış olabilir.

Rüyada incir ağacından incir toplamak ve yemek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada incir toplamak ve yemek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada incir yemek ve toplamak özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru incir toplamak zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada mor incir toplamak güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada incir topladığını görmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine rivayet eder.

Rüyada olmuş incir toplamak kazancının hiç azalmayacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada olgun incir toplamak bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, her konuda şansın yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments