Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz kavgası görmek

Rüyada horoz kavgası görmek

Rüyada horoz kavgası görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada horoz kavgası gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar veya grup aktiviteleri kendinizi iyi hissetmenizi veya yeni şeyler öğrenmenizi sağlayabilir.

Rüyada horoz kavgası görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada horozla kavga etmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına delalet eder.

Rüyada siyah horoz görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, yağmur yağmamasına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına inanılır.

Rüyada renkli horoz görmek kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, hayatının da düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada horoz yumurta görmek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına işarettir.

Rüyada horoz tarafından ısırılmak huzurunu kaybedeceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada horoz kovalaması görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada horoz satmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments