Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horozla konuşmak

Rüyada horozla konuşmak

Rüyada horozla konuşmak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, yorulacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada horozla konuşmak gördüyseniz:

  • Yeni iş tekliflerine açıksınız.

Rüyada horozla konuşmak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, isabetli adımlar atacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada horoz ötmesini görmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, parasız ve işsiz kalacağına yorulur.

Rüyada horoz sesi duymak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına delalettir.

Rüyada horoz ve tavuk görmek hayata küsecek duruma geleceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, bazı radikal kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada horoz kavgası görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tavuk ve horoz görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada horozun kovaladığını görmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada horoz eti görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments