Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz ötmesi duymak

Rüyada horoz ötmesi duymak

Rüyada horoz ötmesi duymak sevinçli bir haber alınacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, ayrılık yaşanacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada horoz ötmesi duymak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki yargılarınız zorluklar getirebilir.

Rüyada horoz ötmesi duymak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada horoz sesi duymak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, aradaki buzları eriteceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına işaret eder.

Rüyada horoz tüyü görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hindi horoz görmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada horoz almak elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada kopmuş horoz kafası görmek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına delalettir.

Rüyada evin içinde horoz görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, çok başarılı adımlar atacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tavuk ve horoz görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments