Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz gibi ötmek

Rüyada horoz gibi ötmek

Rüyada horoz gibi ötmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, bunun için her gün şükredeceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada horoz gibi ötmek gördüyseniz:

  • Enerji düşebilir, isteksizlik ya da halsizlik görülebilir.

Rüyada horoz gibi ötmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına işaret eder.

Rüyada kümeste horoz görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş horoz görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, gün sayacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine delalettir.

Rüyada ayağı bağlı horoz görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada horoz boğazlamak elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, bereket ve huzur getireceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada horoza yem vermek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada kahverengi horoz görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, dileklerin kabul olacağına inanılır.

Rüyada horoza binmek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments