Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımını sakallı görmek

Rüyada hanımını sakallı görmek

Rüyada hanımını sakallı görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada hanımını sakallı gördüyseniz:

  • Belli konulara müdahale etmeniz veya bazı kişi ya da işleri yönlendirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada hanımını sakallı görmek başarılarının kalıcı olacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine alamet eder.

Rüyada hanımı hamile görmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına rivayet eder.

Rüyada hanımıyla tartışmak mutluluğunun her geçen gün artacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hanımını boşamak insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada hanımını kaybetmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hanım sahabe görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada hanımın öldüğünü görmek sorunların aşılacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya işarettir.

Rüyada hanımını sırtında taşımak aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments