Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımının doğurduğunu görmek

Rüyada hanımının doğurduğunu görmek

Rüyada hanımının doğurduğunu görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, rahat yüzü göreceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına tabir olunur.

Rüyada hanımının doğurduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda verdiğiniz kararların doğruluğu hakkında kafanızda soru işaretleri olabilir.

Rüyada hanımının doğurduğunu görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoca hanım görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına tabir olunur.

Rüyada hanımına kızmak Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya yorulmaktadır.

Rüyada hanımının kaybolduğunu görmek işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada hanımını tokatlamak Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada hanımının başkasıyla evlendiğini görmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, kem gözlere gelineceğine yorulur.

Rüyada hanımının avret yerini görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, rahat bir hayat sürüleceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada hanımından ayrılmak hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments