Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümcelerini görmek

Rüyada görümcelerini görmek

Rüyada görümcelerini görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, kariyerinde atılım yapacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine rivayet eder.

Rüyada görümcelerini gördüyseniz:

  • Belli durumların yararınıza çalışmasını sağlayıp sağlayamayacağınız veya yararına çalışmasını sağlayacak yollar bulup bulamayacağınız konusu kafanızı meşgul edebilir.

Rüyada görümceden hediye almak yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına işaret eder.

Rüyada görümceyi hasta görmek yolunun açık olacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada görümcenin düğününü görmek rızkının artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada görümceye sarılmak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına işarettir.

Rüyada görümceyle tartışma görmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kendisine olan güvenin artacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada görümcenin doğurduğunu görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına rivayet eder.

Rüyada görümcenin evlendiğini görmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada görümcesinin kızını görmek rakiplerinin üzüleceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments