Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elti ve görümce görmek

Rüyada elti ve görümce görmek

Rüyada elti ve görümce görmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine yorulur.

Rüyada elti ve görümce gördüyseniz:

  • Sadece para harcama konusunda değil her konuda savurgan olabilirsiniz.

Rüyada elti ve görümce görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada eltiyle konuşmak verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eltisinin öldüğünü görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalettir.

Rüyada eltiyi öpmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, projenin gerçekleştirileceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine tabir olunur.

Rüyada eltiyi görmek kişinin hayatının değişeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye rivayet eder.

Rüyada ölmüş eltiyi görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına inanılır.

Rüyada eltimi görmek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eltiyle kavga etmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments