Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşten kuyu görmek

Rüyada ateşten kuyu görmek

Rüyada ateşten kuyu görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, zorlukların baş göstereceğine yorulur.

Rüyada ateşten kuyu gördüyseniz:

  • Özgürlüklerinizi kısıtlayan veya çok fazla talebi olan kişiler olabilir.

Rüyada kuyunun içinde ateş görmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateşli kuyu görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kuyu içinde ateş görmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada ateş kuyusu görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ateşten kuyu görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, geçim derdi çekeceğine delalettir.

Rüyada kuyuya anahtar düşürmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada derin bir kuyuya düşmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına inanılır.

Rüyada su dolu kuyu görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments