Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyu içinde ateş görmek

Rüyada kuyu içinde ateş görmek

Rüyada kuyu içinde ateş görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, malında azalmaya, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyu içinde ateş gördüyseniz:

  • Tanışacağınız bazı kişiler hayatınızı renklendirebilir.

Rüyada kuyu içinde ateş görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyunun içinde ateş görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ateşli kuyu görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, borçların hafifleyeceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ateşten kuyu görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, işinden ve parasından olacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateş kuyusu görmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, makbul olan şeylere, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına işarettir.

Rüyada kendini kuyunun içinde görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyu içinde yılan görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada kuyunun içinde gelinlik görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments