Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşli kuyu görmek

Rüyada ateşli kuyu görmek

Rüyada ateşli kuyu görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada ateşli kuyu gördüyseniz:

  • Her köşede sizi bekleyen gerçek bir buluş veya fikir olabilir.

Rüyada kuyu içinde ateş görmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyunun içinde ateş görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, ferah bir eve geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ateş kuyusu görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ateşli kuyu görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ateşten kuyu görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, hafifleyeceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine inanılır.

Rüyada kara kuyu görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine işaret eder.

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kuyu kazıldığını görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments