Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş kuyusu görmek

Rüyada ateş kuyusu görmek

Rüyada ateş kuyusu görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, üzüntülü haberler alacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateş kuyusu gördüyseniz:

  • Küçük sorunların tartışma ortamı yaratmasına izin vermezseniz, çalışmalarınızı iyi bir şekilde devam ettirebilirsiniz.

Rüyada kuyunun içinde ateş görmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, hayırlı bir evlat olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyu içinde ateş görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, yeni planlar yapacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Rüyada ateşten kuyu görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ateş kuyusu görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, önemli kararlar alınacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine tabir olunur.

Rüyada ateşli kuyu görmek eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada kuyu içinde balık görmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada evde kuyu görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada dipsiz kuyu görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments