Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin elinden tutmak

Rüyada eşinin elinden tutmak

Rüyada eşinin elinden tutmak rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, üzüntülerinin son bulacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya alamet etmektedir.

Rüyada eşinin elinden tutmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz ya da isteyebileceğiniz şey aslında mantıksız bile olsa onun için akla gelmedik çılgınlığı yapabilirsiniz.

Rüyada eşinin elinden tutmak yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir ölünün elinden tutmak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, nimet ve berekete ereceğine delalet eder.

Rüyada düşen birinin elinden tutmak atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamın elinden tutmak programların ve projelerin tutmayacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakanın elinden tutmak donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, zor durumda kalınacağına, amaçlarını yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada anne elinden tutmak zor ve kötü günler geçireceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin elinden tutmak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kızın elinden tutmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments