Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok merdiven çıkmak

Rüyada çok merdiven çıkmak

Rüyada çok merdiven çıkmak gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, yüceltileceği sözler duyacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına delalettir.

Rüyada çok merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda yaşadığınız hareketlilik size bazı kalpleri fethetmek için cesaret toplamanıza yardımcı olabilir.

Rüyada merdiven basamaklarından çıkmak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kötüyse düzeleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden zorlanarak çıkmak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine işarettir.

Rüyada merdivenleri uçarak çıkmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beton merdiven çıkmak para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine delalettir.

Rüyada evin merdivenlerinden çıkmak içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına işarettir.

Rüyada merdiveni zor çıkmak iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine rivayet eder.

Rüyada merdiven basamağı çıkmak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, bol hayır duası alınacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil merdiven çıkmak işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments