Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını sigara içtiğini görmek

Rüyada kızını sigara içtiğini görmek

Rüyada kızını sigara içtiğini görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, kem gözlere geleceğine, galibiyet kazanacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, moralinin yerine geleceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine yorulur.

Rüyada kızını sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Daha anlayışlı olmalı, mantıklı çözümler getirmelisiniz.

Rüyada kızını sigara içtiğini görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada kızının sigara içtiğini görmek tebrik edileceğine, kısmetlerinden olacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızın sigara içtiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, iyiliğe ve güzelliğe delalet eder.

Rüyada sevgilisinin sigara içtiğini görmek iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bir yakınının sigara içtiğini görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada akrabanın sigara içtiğini görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada annesini sigara içerken görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına rivayet eder.

Rüyada bi başkasının sigara içtiğini görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments