Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin mezar taşını görmek

Rüyada ölmüş birinin mezar taşını görmek

Rüyada ölmüş birinin mezar taşını görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin mezar taşını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işlerine koşmayı veya işleriyle uğraşmayı bir süreliğine ertelemenizde fayda var.

Rüyada mezar taşının oynadığını görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yazısız mezar taşı görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, dinini yaşayacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada mezar taşı taşımak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine delalettir.

Rüyada mezar taşına sarılmak yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine rivayet eder.

Rüyada mezara taş atmak evine huzurun ve bereketin geleceğine, sevdiğine kavuşacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar taşı okumak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar taşını öpmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı mezar taşı görmek makamının ve ününün artacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments