Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara taş atmak

Rüyada mezara taş atmak

Rüyada mezara taş atmak başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, kimseyle konuşmayacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezara taş atmak gördüyseniz:

  • Şansınızın sevgi konularında size daha çok destek vermesi iyi bir fırsat olabilir.

Rüyada mezara taş atmak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, kendisi paralayacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birine taş atmak başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe taş atmak rızkın artacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada insanlara taş atmak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabaya taş atmak hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada köpeklere taş atmak dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuğa taş atmak hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneye taş atmak ayıplanacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments